OPSTANAK ZAŠTIĆENIH VRSTA

Ovaj blog je nastao kao potreba da se na jednom mestu opišu više tema,a akcenat se stavlja na zaštitu prirode,životinja i ljudi.

Pokušaćemo u mesecima koji predstoje da vam iz naše obimne arhive prikažemo što više članaka iz širokog spektra tema koje će obrađivati:

Važnost očuvanja jedinstvenih ekosistema,životinjskih i biljnih vrsta koje izumiru ili su ugrožene na neki drugi način,lepote nesvakidašnjih prirodnih mesta,opisati neke interesantne vste koje nisu ugrožene kao i druge životinje koje se u Srbiji nepravdeno istrebljuju na svakom koraku(a neverovatno važne za ravnotežu u prirodi) kao što su zmije i vukovi.

I na kraju teme koje se tiču nas ljudi: kako da promenimo svoje ponašanje prema prirodi,drugim živim bićima u flori i fauni ali i prema nama samima.

Važnost borbe protiv rasizma,nacionalizma,verske netrpeljivosti,psiho-fizičkog nasilja u porodici i drugih vidova zlostavljanja,mržnje,ratnih sukoba,omalovažavanja žena,osoba ometenih u razvoju i dr.

Potrebna nam je mudrost,požrtvovanost i zelja za učenjem,zato su inspiracija za buduće tekstove upravo ljudi koji su to imali:Mahatma Gandi,Stiv Irvin i Čarls Darvin ali i naš Jovan-Joca Memedović.

Vreme je da shvatimo da smo deo prirode,da od nje zavisimo i od suživota sa svim njenim stanovnicima koji imaju jednaka prava na život,koji osećaju bol,patnju,ljubav,radost...baš kao i ljudi.

od autora bloga:Aleksandar Šaca Latovljević

Pratite nas i na našoj FB stranici:
https://www.facebook.com/Opstanak-zaštićenih-vrsta-220224764820117/

Motivacija

amlramzes | 06 Februar, 2017 22:29

https://www.facebook.com/motivacijabySuncica/?pnref=story

Motivacijska FB stranica moje drage. Dođite da zajedno učinimo ovaj život lepšim. Samo treba da se setimo - ko smo !!! Rešili smo da zajedno sa Vama krenemo na jedno novo putovanje. Katarina će vas voditi direktno-svojim govorima, za vas koji svesno želite da se probudite. Ja ću vas voditi indirektno kroz svoje romane, za vas koji se još uvek tražite. Dobro došli

 

Komentari

Nice post

Jmaes | 23/01/2021, 07:52

what a brilliant and exciting put up. i really like your writing capabilities and recognize your running attempt making in this post. thanks a lot!
Lahore web development services

Nice post

Marvel | 02/01/2021, 10:39

wonderful post,it's miles absolutely very informative put up for younger human beings and wish they may enjoy well after studying this publish. thanks for sharing.thanks for this publish.
anti aging hormone replacement

Re: Motivacija

amlramzes | 10/02/2017, 11:45

amlramzes

Drago nam je zbog toga. Koliko bude vreme dozvoljavalo radiće se na novim pričama. Iako ovaj blog nisam dugo održavao zbog broda i rođenja deteta, ipak se moram malo posvetiti, jer čak i bez redovnog objavljivanja blog ima preko 600 000 poseta :) -Da sam redovno šprisutan siguran sam da bi bilo milion poseta :)

Re: Motivacija

lastavica | 07/02/2017, 04:56

lastavica

Veseli me da ste počeli. Naći ćete ovde stara poznata lica. Pozdravlja vas Madre

Dodaj komentar

Zapamti me

 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by blog.rs - Design by BalearWeb